top of page

Booking

 

Du kan booke en fotografering ved at kontakte mig her på siden under ‘Kontakt’, ved at sende mig en mail eller ved at skrive en besked til mig på min instagram @studiobjerre. Jeg bestræber mig på at svare inden for 24 timer.

 

Levering af billeder

 

Dine billeder leveres i et personligt online galleri, hvor du kan hente alle billeder i websize-format og high resolution. Alle billeder er redigeret ud fra min personlige stil og brand, som jeg vil beskrive værende virkelighedsnær og tidsløs. Leveringstiden afhænger af sæson og hvilken fotografering, vi har haft. Jeg bestræber mig på at levere indenfor 2 uger, men ved bryllup eller store arrangementer kan der gå længere tid.

 

Ophavsret og brug af billeder

 

Jeg har som fotograf ophavsretten på billederne. Da markedsføring og synlighed er en meget stor og vigtig del af mit arbejde, vil jeg bruge billederne på mine sociale medier og her på min hjemmeside. Ønsker du ikke, at jeg bruger billederne respekterer jeg naturligvis også dette.

 

Brugsret

 

Du har brugsret over billederne, som du modtager i dit personlige online galleri, hvilket betyder, at du må anvende dem på sociale medier, print, etc.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål.

bottom of page